BallinaSerialetMos më Braktis – Epizodi 319

Mos më Braktis – Epizodi 319

Qetësia kalimtare para se të shpërthejë i gjithë ferri: Një histori familjare Sayar. Familja Sayar kishte duruar pjesën e saj të arsyeshme të shqetësimeve dhe fatkeqësive, por më në fund, jeta dukej se po fundosej në një ngjashmëri me parashikueshmërinë. Pas fatkeqësive që kishin tronditur realitetin e tyre, ata kishin përqafuar një fillim të ri, pavarësisht nëse ai ishte prekur me ashpërsi. Kënaqësia e afërt e ditës së madhe të Tarık dhe Meltem mbajti angazhimin e ditëve më të shkëlqyera që do të vinin. Shumë për shqetësimin e tyre që një kthesë befasuese do të thyente qetësinë që ata ishin përpjekur të mblidhnin.

RELATED ARTICLES

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments