BallinaSerialetMos më Braktis – PROMO Epizodi 322

Mos më Braktis – PROMO Epizodi 322

Ndërsa shikonte më të çuditshmen, ajo mendoi efektin që ky individ i çuditshëm do të kishte në jetën e tyre. A mund të qëndrojë pranë, e vendosur në detyrimin e saj ndaj adhurimit të tyre, apo kthesa e paparashikuar mund ta shtyjë atë të rishqyrtojë vendimet e saj?

Procesi i familjes Sayar kishte parë pjesën e tij të arsyeshme të vështirësisë dhe kur ata supozuan se përjetonin harmoni të gjurmuar, një zbulim nga e kaluara i kishte zënë. Misteri i fshehtë i nënës së Tarıkut dhe shfaqja e të huajit të çuditshëm i kishin trazuar jetën e tyre.

RELATED ARTICLES

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments