BallinaSerialetMos më Braktis – Epizodi 321

Mos më Braktis – Epizodi 321

Shfajësimi ende nuk është përcaktuar. Hetimi që zgjati aktualisht mbi Tarık ishte nëse ai mund ta gjente atë në zemrën e tij për të falur nënën e tij për ruajtjen e kësaj të vërtete sekrete. Zbulimi kishte ndikuar thellë tek ai, duke provuar besimin që ai kishte vendosur tek i vetmi individ që ai pranonte se mund të varej vazhdimisht. A mund të ngulmojë adhurimi mes nënës dhe fëmijës përmes këtij zbulimi të turbullt, apo mund të shpërthejë nën peshën e tradhtisë?

Problemi i Meltem-it. Prania më e çuditshme ndikoi në Tarık si dhe krijoi një zonë të gjatë me hije gjatë ditës së lumtur të Meltem. Ajo kishte luftuar për një kohë vërtet të gjatë për të mposhtur Tarık-un dhe për t’u martuar me njeriun që kishte dashur. Aktualisht, një figurë nga e kaluara e tij ndërmori hapa për të mërzitur kënaqësinë që ajo ishte përpjekur të merrte.

RELATED ARTICLES

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments