Tri Motra

Ndërsa Türkan, Derya dhe Dönen vazhdojnë jetën e tyre të qetë në Ayvalık me nënën e tyre Nesrin dhe babain e tyre Sadık Kalender, Rüçhan Korman, mbrojtësja e Kormanëve, familja më e pasur në rajon, dëgjon bukurinë legjendare të Türkan dhe vendos të marrë djalin e saj. Somer si nuse.. Kjo ngjarje është pritur me gëzim nga e gjithë familja, përveç Sadikut. Familja Kalender vazhdon përgatitjet e dasmës pa e ditur se po jetojnë ditët e fundit të jetës së tyre të qetë. Nga ana tjetër, Derya dhe Kthimi po përgatiten për provimin e universitetit.

Kur në derën e tyre troket goditja e parë që do t’ua kthejë jetën përmbys, Nesrin është e para që e përballon. Vëllai i Sadikut, Fatih, kthehet për të marrë vajzën e tij, fytyrën e së cilës as nuk e ka parë. Türkan hyn në martesën botërore me një martesë madhështore. Ndërsa Nesrin është e lumtur që të paktën të vendosë Türkanin në vend të saj, ajo nuk e di se ka lënë me duart e saj në mes të zjarrit të ferrit vajzën e saj të vetme, të cilën e ka shmangur. Tashmë fati i familjes Kalender ndryshon në mënyrë të pakthyeshme.

RELATED ARTICLES

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments