BallinaSerialetMos më Braktis – PROMO Epizodi 338

Mos më Braktis – PROMO Epizodi 338

Pazare të paparashikuara në hije Në mes të këtyre ngjarjeve të trazuara, Zeynep shfrytëzoi rastin që i dha burgimi i Borës. Duke shfrytëzuar dobësinë e tij, ajo zgjati me dinakëri një marrëveshje që ai e kishte të vështirë ta refuzonte, megjithë hezitimin e tij fillestar. Me premtimin e lirisë që varej para tij, Bora pa dëshirën e tij u pajtua me kushtet e Zeynep, duke vënë në lëvizje një zinxhir kompleks ngjarjesh që do të testonin kufijtë e vendosmërisë dhe besnikërisë së tij.

RELATED ARTICLES

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments