BallinaSerialetTri Motrat – PROMO Epizodi 9

Tri Motrat – PROMO Epizodi 9

Kur bëhet fjalë për divorcin, është një vendim i vështirë për t’u marrë, veçanërisht kur përfshihen fëmijët. E imja, e cila është partnerja e Somerit, u përpoq ta bindte atë të ishte më i duruar përpara se të merrte ndonjë vendim, duke menduar për mirëqenien e fëmijës së tyre. Megjithatë, kur Rüçhan zbuloi se Somer është “së bashku” me Türkan, këndvështrimi i Mine ndryshoi.

Lajmi i tradhtisë së. Somer-it jo vetëm që shkatërroi besimin e Mines, por edhe e bëri atë të rishikonte, vendimin e saj për të qëndruar në martesë. Tradhtia e besimit mund të jetë një faktor i rëndësishëm në përfundimin e një marrëdhënieje, veçanërisht kur ajo përfshin një palë të tretë. E imja mund të mendojë se mirëqenia, e fëmijës së saj, shërbehet më mirë në një familje, ku të dy prindërit janë të lumtur dhe besnikë ndaj njëri-tjetrit.

Tradhtia mund të shkaktojë, dhimbje emocionale dhe trazira, dhe është e kuptueshme që Imja mund të dëshirojë t’i japë fund marrëdhënies menjëherë. Megjithatë, është e rëndësishme të merren parasysh pasojat e një vendimi të tillë, veçanërisht kur përfshihen fëmijët. Mund të jetë e nevojshme të kërkoni, këshillim ose ndërmjetësim për të dalë me një plan që është më i miri për të gjithë.

Në fund të fundit, divorci është një vendim thellësisht personal që duhet të merret duke marrë parasysh të gjithë faktorët. Megjithëse nuk është kurrë e lehtë, është e rëndësishme t’i jepet përparësi mirëqenies së çdo fëmije të përfshirë dhe të gjesh kohë për të menduar, për të gjitha opsionet përpara se të marrësh një vendim përfundimtar.

RELATED ARTICLES

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments